Aandoeningen

Aambeien genezen op natuurlijke wijze in 3 stappen

4 februari 2017

Allereerst wil ik u bedanken voor uw bezoek aan deze website. Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten om uw aambei probleem te genezen op natuurlijke wijze. Dus, als u op zoek bent naar hoe u van aambeien afkomt dan zult u hier het antwoord in dit artikel vinden.

Voordat ik mijn bewezen strategie onthul die u vrijstelling van aambei in slechts 36 uur zal geven, wil ik u de waarheid te vertellen over mezelf …Jessica-Wright-Photo

Onlangs kwam ik een statistiek tegen die me een schok gaf … Op de leeftijd van 50, lijdt een op de twee mensen aan aambeien. Sommige kunnen asymptomatisch (geen symptomen) zijn echter anderen ellendig kunnen zijn.

Ik ben geen arts of wetenschapper maar ik ben gezond en fit in mijn jaren twintig en ik lees graag artikelen over gezondheid en welzijn. Echter, twee jaar geleden, toen ik steeds meer last begon te krijgen hielpen de artikelen niet.

De diagnose van de kliniek in mijn geboortestad van Berlijn, was klinische aambei (voornamelijk interne aambei) en scheur (scheur in de anale ring, komt vaak met een infectie).

Binnenkort leerde ik één ding – de behandeling is volledig anders. Ik heb veel verschillende crèmes geprobeerd , zalf en lotions, maar niets heeft me op lange termijn geholpen. Ik probeerde een paar dieetaanpassingen, dat heeft alleen een tijdelijke pijnverlichting gegeven.

Mijn dokter vertelde me de enige lange-termijn behandeling van aambei is – opereren. De dokter vertelde mij dat de operatie erg pijnlijk is en het om de aantal jaar herhaald zou moeten worden. Ik was hier helemaal niet blij mee.

Vorig jaar, na 12 maanden van lijden vond ik een advertentie van een schrijver over ‘Hemorrhoid No More’. Jessica Wright (de auteur van dit boek) is gecertificeerd voedingsdeskundige en een voormalig aambei patient die de juiste combinatie van Chinese kruiden, natuurlijke voedingsmiddelen en supplementen ontdekt had wat haar permanente verlichting gaf van aambei.

De informatie, stappen en behandelingen die Jessica mij gaven was ik nog nooit eerder tegen gekomen. Ze is al twintig jaar bezig met het genezen van aambeien. Ze beweert dat de behandeling gevonden was na heel veel onderzoek en mislukkingen. Het plan is ontworpen op een zodanige wijze dat de handelingen je lichaam dwingen te genezen.

Als je niet lijd aan aambeien kunt u geen idee hebben over hoe pijnlijk deze aandoening is. Echter, als je nu last hebt van aambeien en je wilt het genezen dan is ‘Hemorrhoid No More’ anders dan alles wat je online hebt ontdekt.

Ik nam de gok het beloonde me. Er zijn geen woorden voor het beschrijven van het geluk om pijn- en symptoom-vrij te zijn van de aandoening die het leven ELLENDIG maakt.

Hemorrhoid-No-More

Genees uzelf nu van aambeien … Gegarandeerd !! Ontdek hoe Jessica een groot aantal individuen wereldwijd leerde aambeien sneller dan ze ooit voor mogelijk had gehouden te elimineren


Aambei is een heel gebruikelijk gezondheidstoestand en er wordt geschat dat meer dan 50% van de mensen minstens eenmaal in hun leven er aan lijden. In Amerika zijn er meer dan 50 miljoen mensen die lijden aan aambei dus er is niets om voor te schamen. Door het lezen van de stap-voor-stap handleiding die ik zal onthullen in deze pagina zult u in staat zijn om uw aambei te genezen met beweerde, veilige en natuurlijke remedies.

get-rid-of-hemorrhoids-300x169

Ik noem mijn uitleg de ‘aambei vernietiger’ want de informatie en strategie die ik bekend ga maken op deze pagina zal uw aambeien verwijderen op een natuurlijke wijze. Het is wel belangrijk om te weten dat deze ‘aambei vernietiger’ niet de volledige oplossing is. Je zult krachtige strategieën krijgen die uw pijn binnen 36 uur zal verlichten, maar om de aambei voor altijd te laten genezen moet u deze uitleg tot het eind volgen.

Dit is de reden waarom ik deze uitleg verdeeld heb in drie verschillende delen. Al deze onderdelen zijn zeer cruciaal voor uw succes. In het eerste deel vindt de basis van aambeien, wat zijn de primaire en secundaire oorzaken, de symptomen en wat de traditionele behandelingen die kunnen u verlichting geven.

In het tweede deel zal je huismiddeltjes ontdekken die je verlichting kunnen geven van aambei in slechts 36 uur. Daarnaast onthul ik natuurlijke methoden om aambeien voor altijd te genezen.

In het derde en laatste deel vindt u de methode om jezelf permanent te ontdoen van aambei.

Net als jij heb ik ook last van aambei gehad in het verleden en ik weet hoe het voelt. Dat is de reden waarom ik dit uitleg op deze website alleen maar om mensen wil helpen die hun aambeiprobleem op natuurlijke wijze willen genezen zonder enige conventionele medicijnen of een operatie.

Voordat u begint met mijn gids zal ik mijn verhaal te delen, omdat het je grote motivatie zal geven.

Mijn verhaal over hoe ik van mijn aambeien ben genezen:

Net zoals jij had ik ook last van aambei. Mijn eerste ervaring met aambei was echt angstaanjagend. Alles werkte goed tot maandagmiddag toen ik een korte pauze nam om een bad te nemen. Het was echt verschrikkelijk om helder rood bloed te zien in mijn ontlasting. Na een paar dagen van pijn, heb ik besloten om te zoeken op het internet en als ik “bloed in de ontlasting” in Google opzocht was ik geschokt om dit woord te zien..”KANKER“.

Dit vulde mijn hoofd met veel slopende en angstaanjagende gedachten. Ik was echt bang om uit te vinden wat de ernst van mijn probleem was. Ik sprak over mijn probleem met mijn goede vrienden, maar ongeacht wat ze zeggen,  mijn angst hield me uit de buurt om op zoek te gaan naar professionele hulp. Op een gegeven moment kon ik niet in staat om nog meer pijn te dragen en had uiteindelijk besloten om professionele hulp te zoeken.

Hoewel ik opgelucht was om te ontdekken dat het geen kanker was, maar rapporten troostten mij ook niet erg. Ik zal zelfs aan zware medicijnen, maar ik kreeg het hele jaar door nog steeds aambeien. Telkens als ik iets pittig eten krijg ik een oplaaiing, zelfs als ik intens train kreeg ik oplaaiing. Mijn conditie werd steeds erger ook al zat ik aan de medicijnen en volgde ik het advies van mijn dokter.

In 2014 heb ik besloten om een ​​reis naar Berlijn te maken. Ondanks de waarschuwing van mijn arts at ik per ongeluk wat scherp voedsel. Na een dag of twee krijg ik een ernstige pijn die me onbeweeglijk voor een paar dagen maakte. Mijn oude schoolvriend kwam langs waar ik verbleef en hij was geschokt om mijn conditie te zien. Hij heeft niet alleen geluisterd naar mijn probleem, maar nam me ook mee naar zijn grootvader die naar mijn probleem heeft geluisterd en gaf me kruidenpasta en vroeg me om dit blijven gebruiken totdat alle symptomen zouden verdwijnen.

Hoewel de kruidenpasta die ik kreeg van de grootvader van mijn vriend me geholpen heeft om de pijn binnen 48 uur te verlichten, dacht ik alsnog na over een alternatieve behandeling. Na jaren van onderzoek en tal van proeven en fouten was ik eindelijk in staat om aambei uit mijn lichaam te elimineren.

Als u ook wilt aambei permanent te verwijderen uit uw lichaam dan moet je stap-voor-stap plan dat is gemaakt door Jessica Wright volgen. Dit 5-stappenplan werkte niet alleen voor mij maar ook voor een groot aantal mensen die nu een aambei-vrij leven lijden.

Oke. Laten we beginnen…

Deel 1 – Basisinformatie over aambeien:

Zoals de meeste mensen al weten; Aambeien zijn uiterst pijnlijk en gênant, niemand wilt dat ervaren. Er wordt niet veel over aambeien gepraat, maar ze komen alsnog veel voor vooral in het Westen. Hoewel artsen van mening zijn dat er een gemakkelijke remedie beschikbaar is voor aambeien in het westen met medicijnen, maar helaas zijn deze westerse medicijnen alleen het ontwerp om de symptomen te genezen, ze zijn er niet om de werkelijke oorzaak te behandelen. Dat is waarom eenmalige patiënten een chronische patiënt worden van deze aandoening.

Aambeien worden groter en pijnlijker als ze onbehandeld blijven en dat is de reden om ze zo snel mogelijk te behandelen. Echter, vanwege de gevoelige kwestie zoeken mensen geen professionele hulp tot de pijn voor hun ondraaglijk wordt.

Volgens onderzoek van Nationaal Instituut van hart-en vaatziekten blijkt dat ongeveer 75% van de Amerikanen minstens één keer in hun leven aan aambei leiden. Dus dit bewees dat zelfs mensen die uitermate gezond lijken ook kunnen lijden aan pijnlijke en beschamende aambeien.

Onderzoek vond ook dat als gevolg van hoge werkdruk, stress en training mannen meer kans hebben om aangetast te worden met deze aandoening als te vergelijken met vrouwen. Leeftijd speelt ook de rol en personen met de leeftijd boven de 50 zijn zeer gevoelig.

Onderdeel 1.1 – Soorten aambeien:

Er zijn in hoofdzaak twee verschillende soorten van aambeien.

Interne aambeien:

interne aambeienInterne aambeien bevinden zich in de onderste rectum hoog genoeg om ongezien te blijven. Aangezien er zeer weinig pijn en zenuwen in deze regio zitten, dat is de reden waarom ze geen pijn doen en onopgemerkt blijven.

Echter, de enige indicatie van hun bestaan is ​​bloeden, of aambeien die steeds groter worden, genoeg om onder de anale sluitspier te komen. Wanneer deze interne aambeien zichtbaar zijn, worden ze vochtig en verschillend in kleur, afhankelijk van de huid. Deze interne aambeien kunnen veel pijnlijker worden als ze in contact komen met de pijn-gevoelige zenuwen.

Externe aambeien:

externe HemorrhoidZoals de naam doet vermoeden, zijn externe aambeien vooral te vinden op de huid van de anus en over het algemeen zijn ze pijnlijker dan interne aambei. Deze externe aambeien kunnen een branderig gevoel geven en de patiënt kan denken alsof er iets vast zit in zijn anus.

De belangrijkste aanwijzing voor het bestaan ​​van deze externe aambeien zijn bloed in de toiletpot of op het wc-papier.  Hierdoor ontstaat veel pijn en ongemak.

Onderdeel 1.2 – primaire en secundaire oorzaken van aambeien:

Wanneer u zoekt naar hoe je aambeien kunt genezen zul je een enorme lijst met oorzaken krijgen. Echter, in mijn onderzoek ontdekte ik de 3 belangrijkste oorzaken van aambeien.

Obesitas / Gebrek aan lichaamsbeweging:

We kunnen het aantal ziekten die veroorzaakt door overgewicht en gebrek aan lichaamsbeweging niet tellen tellen. Obesitas is echt gevaarlijk voor aambeien en goed ook, want extra vet in de buik en het bekken zet extra druk op de aderen bij het bekken wat resulteert in onnodige stress tijdens het passeren van ontlasting.

Gebrek aan lichaamsbeweging is een andere reden voor aambeien. Vanwege gebrek aan beweging (zelfs normale activiteit) kan het spijsverteringssystemen vertragen.

Dieet:

sojaproductenDe ene oorzaak is verbonden met de andere oorzaak. Als je niet het juiste voedsel eet dan zal dat lijden tot het krijgen van aambeien. Als u uw aambeien wilt genezen moet u zo snel mogelijk de oorzaak van de aambei vinden om deze op te lossen.

Als uw ontlasting hard is en je veel moeite hebt met poepen dan betekent dit dat uw lichaam nodig meer voedingsvezels nodig heeft. Ons westerse dieet bevat niet veel vezelrijk voedsel. Voeg veel fruit en groenten toe die rijk zijn aan vezels om uw ontlasting te verzachten en drink veel water. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan vezels zijn: appel, bonen, erwten, bessen, peren, broccoli en avocado’s.

Yoghurt is ook erg belangrijk voedsel dat de algemene gezondheid en conditie verbeterd, omdat ze probiotica zijn die spijsvertering bevorderen en zorgen voor het versterken van het immuunsysteem.

Volkoren voedingsmiddelen zijn ook een van de grote middelen van vezels en het is belangrijk om uw geraffineerde granen te vervangen door volkoren om uw gezondheid te verbeteren en een sterk immuunsysteem op te bouwen.

Spanning:

Stress kan leiden tot veel gezondheidsproblemen en ziekten, aambei is een van hen. Spanning verandert het hormonale evenwicht in het lichaam waardoor de bloedvaten in aders ontstoken raken en pijnlijke aambeien worden.

Onderdeel 1.3 – Symptomen van aambeien:

Enkele veel voorkomende symptomen van aambeien zijn:

 • Helder rood bloed in de ontlasting of wc-papier
 • Jeuk bij de anus
 • Pijn tijdens of na stoelgang
 • Pijn tijdens het zitten en staan ​​voor een langere periode
 • Brandend gevoel in de anus
 • Zwelling rond de anus

Omdat deze symptomen ook gebruikelijk zijn voor andere kwalen, is dat de reden waarom het belangrijk is om genezen te beginnen.

Samenvatting van deel 1 ‘Basisinformatie over Aambeien’

Aambeien zijn erg pijnlijk, maar het is belangrijk om het medisch te bevestigen voordat u een behandeling aan gaat. Als u zeker weet dat u aambeien heeft, behandel ze dan zo snel mogelijk omdat ze ernstiger worden als ze eenmaal groeien.

Als deze informatie je geholpen heeft vergeet dan niet om het te delen met je vrienden die hetzelfde probleem hebben. Het is ook verstandig om om de tijd deze uitleg weer te bezoeken omdat ik in de toekomst deel 2 & 3 van de uitleg zal delen.

Deel 2 – Aambeien verlichten in slechts 36 uur

remove-hemorrhoids-fast-300x169In het tweede deel van deze uitleg, ga je een aantal krachtige methoden leren die je verlichting van aambeien zal geven in slechts 36 uur. Er zijn veel mensen die hun pijn willen verlichten met producten vanuit huis, daarom heb ik deze sectie gemaakt. Elk huismiddel die ik in dit bericht vermeld is getest en bewezen, dus als je het gaat volgen dan zal je pijn van de aambei binnen 36 uur verminderen. (Slechts anderhalve dag!)

Houd in gedachten, instructies en middelen die u in dit gedeelte vindt zullen alleen de symptomen behandelen. Echter, in de volgende paragraaf zullen we bespreken hoe u zich kunt ontdoen van aambeien en er voor zorgen dat het zich niet opnieuw voordoet.

Hier zijn een aantal huismiddeltjes die u verlichting geven in slechts 3 dagen …

Onderdeel 2.1 – Sitz Bath:

Voor degenen die niet weten, Sitz Bath is een van de meest effectieve en bewezen truc om onmiddellijke verlichting van aambeien te geven. Het idee achter dit concept is om in warm / heet water te gaan zitten voor een korte periode. Dit verbetert de bloedcirculatie in rectale regio en bevordert de genezing. Voor deze methode heb je maar twee dingen nodig:

 • Sitz Bath (die groot genoeg moet zijn, zodat je comfortabel kunt zitten)
 • Warm water

Zorg ervoor dat je er niet te warm water als het je huid kunnen beschadigen. Echter, je moet blijven veranderen van water om het warm te houden. Blijf zitten voor 15-20 minuten.

Gebruik het Sitz Bath twee keer per dag en je zult grote pijnverlichting vinden.

Onderdeel 2.2 – Aluin:

White aluinU hebt waarschijnlijk gehoord van de naam van aluin. Aluin is ook bekend als kalium, aluminium sulfaat en kalium aluin. Dit is gemakkelijk verkrijgbaar in de supermarkt in kristalvorm. Aluin is bekend om zijn samentrekkende eigenschappen. Aluin is de chemische stof die snel oplost in water en heeft weinig zoete smaak.

De reden dat we gebruik maken van aluin voor aambei behandeling is vanwege de samentrekkende eigenschappen. Aluin is bewezen dat aambeien krimpen en stoppen met het anale bloeden. Echter, om aluin gebruiken voor de behandeling van aambei, hebben we dit product nodig in poedervorm.

 • Het enige wat je hoeft te doen is 2 eetlepels poeder aluin mengen in 5 kopjes water
 • Meng het goed en laat ze staan voor een periode van 2-3 uur
 • Gebruik een schone doek om er in te dompelen en om het toe te passen in uw anale regio

U moet de oplossing voor 20-30 minuten toe passen op uw aambei getroffen gebied. Daarnaast kunt u twee eetlepels van deze oplossing toe te voegen in het water bij het gebruik van het voor zitbad. Dit werkt als een wonder voor velen en ze krijgen verlichting van aambeien in 2-3 dagen.

Onderdeel 2.3 – Ijsbehandeling (Ice Packs)

Ijsbehandeling is volledig tegengesteld aan de Sitz Bath want in plaats van warm water ga je ice packs te gebruiken in deze methode. Het is bewezen dat het ijs de pijn verlicht, en vermindert de zwelling en jeuk van het getroffen gebied. Wanneer u ijs toepast op-aambei getroffen gebied dan zal het snel gevoelloos zorgen voor onmiddellijke verlichting.

Dit is zeer eenvoudige maar krachtige behandeling om onmiddellijke verlichting van aambei te krijgen. Het enige wat je hoeft te doen is enkele stukken ijs te nemen, wikkel het in een stuk doek en breng dit in getroffen gebied aan voor 15-20 minuten. Herhaal deze behandeling 2-3 keer per dag en je zult grote pijnverlichting vinden.

Onderdeel 2.4 – Calendula:

Dit is een van de meest effectieve manier van aambeien genezen. Het is zo eenvoudig dat je geen professionele hulp nodig hebt en je kunt het voorbereiden door jezelf. Calendula kan pijn, jeuk en het branden stoppen in 2-3 dagen. Bovendien heeft het slechts weinig ingrediënten:

 • Rond 3 kopjes water
 • 1 eetlepel van pepermunt blad
 • 1 eetlepel van gemalen calendula
 • 1 eetlepel van goldenseal poeder
 • 1/2 kop toverhazelaar

Zodra je alle ingrediënten hebt dan moet je alle kruiden laten koken en ze laten afkoelen gedurende 15-20 minuten. Zodra het mengsel afgekoeld is moet je 1/2 kopje toverhazelaar toevoegen. Na goed te mengen, pak je een schone doek, laat deze weken in vloeistof en breng deze aan op uw aambei. Herhaal deze procedure driemaal per dag en binnen 36 uur zult u merken hoe snel uw aambei verdwijnt.

Onderdeel 2.5 – Cranberry:

VeenbesDit is een zeer krachtige methode voor het behandelen van aambeien. Net als bij Calendula, is Cranberry ook een makkelijke methode, deze moet u ongeveer een half uur toepassen op het aambei-gebied.

Voor het bereiden, alles wat je hoeft te doen is 5 eetlepels cranberry’s uit de blender in een doek te doen en toe te passen op uw anus omgeving. Je moet het lang toepassen dus het is een goed idee om bijvoorbeeld tv te kijken aangezien het toepassen ongeveer een half uur duurt.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat cranberry vlekken kan achterlaten op kleding en dat is de reden waarom u beter een donkere kleur doek kunt gebruiken of iets overbodigs.

Onderdeel 2.6 – Ui & knoflook behandeling:

Iedereen weet dat de combinatie van ui en knoflook is bewezen te werken voor de behandeling van aambei. Dit komt omdat de ui en knoflook tegen bacteriën vechten, ontsteking verminderen en de gezwollen aderen repareren. Alles wat van toepassing is voor deze behandeling:

 • Een teentje knoflook
 • Een klein stukje van een ui (snijd het in de grootte van het teentje knoflook)

Net voor het slapen gaan, alles wat je hoeft te doen is knoflook en ui invoegen in uw rectum en gaan slapen. Als u zich ongemakkelijk voelt kunt u de stukjes door de helft snijden. Maak je geen zorgen, stuk van knoflook en ui zal tijdens de regelmatige stoelgang er uit vallen.

Knoflook is bekend dat het de bloedvaten versterkt, bacteriën bestrijd en de schade van de bloedvatwanden repareert. Herhaal deze behandeling 2-3 keer per week. Deze methode mag u niet gebruiken als u last heeft van een bloedende aambei.

Onderdeel 2.7 – Appel azijn:

Appelcider azijnAppel azijn is bekend om zijn grote helende eigenschappen. Veel mensen maken gebruik van appel azijn sinds vele jaren voor de behandeling van interne en externe aambeien. Appel azijn vermindert de zwelling en jeuk voor zowel interne als externe aambei. Echter, is het raadzaam om ongefilterde en ongepasteuriseerde appel azijn kopen, omdat het effectiever is.

Voor externe aambei – Als u last heeft van externe aambei dan moet u eerst de anale regio schoon depen, dan een katoenen bal in appelazijn dopen en toe passen op aambei getroffen gebied. Herhaal deze behandeling voor 3 keer per dag en na 3 dagen ziet u pijn tijdelijk verdwijnen.

Interne aambei – Als u last heeft van interne aambei dan moet je een eetlepel azijn mengen in een glas water en deze twee keer per dag drinken. U kunt ook honing toevoegen of ahornsiroop om de smaak van azijn te verminderen.

Samenvatting van deel 2 ‘Aambeien verlichten in slechts 36 uur’

Ik geloof dat je snel verlichting van de aambei zult krijgen met behulp van deze zeven verschillende behandelingen. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat deze behandelingen alleen de aambeisymptomen genezen, maar als je permanent van je aambeien af wilt, dan moet je het 5-stappen behandel plan dat is gemaakt door Jessica Wright voor alle gebruikers van Hemorrhoid No More volgen. Ik kan deze stappen om voor de hand liggende redenen niet delen 🙁

aambeien genezen

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply